جامع بهترین غذاهای تایلندی | در تایلند چی بخوریم؟
حامد مقتدایی 1399/01/30 1362 بازدید 0 نظر



1.تام یوم گونگ (سوپ میگوی تند)


این ظرف غذا را می‌توان ترکیبی از انواع مزه‌های شور، ترش، تند و شیرین دانست، و جای تعجبی ندارد که چرا این غذا را یکی از 50 مورد از غذاهای تایلندی برتر می‌دانند.
یک سوپ آبکی داغ و شور همراه با برگ لیمو، برگ‌های لیموی کفیر، خولنجان شیرین، آب لیمو، سس ماهی و فلفل‌های تند، که گوشت مرغ، گوشت گوساله یا میگو در آن شناور می‌شود. همچنین این امکان برای‌تان وجود دارد که بخواهید کمی شیر نارگیل به این سوپ اضافه کنید، این مسئله کاملاً به خودتان بستگی دارد.


تام-یوم-گونگ-(سوپ-میگوی-تند)


2. پد تای (نودل بخارپزشده)


اگر خیلی از مزه‌های تند و تیز خوش‌تان نمی‌آید می‌توانید از محبوب‌ترین غذاهای تایلندی، پد تای که مزه‌اش شیرین و ترش است را امتحان کنید.
این غذای نودل برنجی همراه با خمیر سویای توفو، جوانه‌های لوبیا، تخم‌مرغ و میگو یا مرغ در کنار افزودنی‌هایی همچون فلفل قرمز، سس ماهی، بادام زمینی و شکر آب‌پز می‌شود. پیش از اینکه بخواهید این غذای خوشمزه را نوش جان کنید، بهتر است کمی آب لیمو به آن اضافه کنید.


پد-تای-(نودل-بخارپزشده)


3. گائینگ کئو وان گای (خوراک کاری سبز مرغ)


یکی از تند و تیزترین خوراک‌های کاری که می‌توانید به عنوان یکی از بهترین غذاهای تایلندی امتحانش کنید، گائینگ کئو وان گای است.
تکه‌های مرغ، بادمجان تایلندی، جوانه‌های بامبو، گشنیز، ریحان همراه با خمیر کاری سبز که ترکیبی از شیر نارگیل، فلفل قرمز، لیموی کافیر، خولنجان شیرین، خمیر میگو، برگ لیمو و سایر افزودنی‌های تند است با هم ترکیب می‌شوند، تا این غذای خوشمزه را بتوانید در تایلند نوش‌جان کنید.


گائینگ-کئو-وان-گای-(خوراک-کاری-سبز-مرغ)


4. گائینگ دائینگ (خوراک کاری قرمز)


شما می‌توانید نوع گوشت استفاده شده در این غذا را از بین مرغ، گوساله، اردک، میگو یا توفو انتخاب کنید. پس از اینکه گوشت موردنظرتان را انتخاب کردید، در یک خمیر کاری قرمز خوشمزه همراه با شیر نارگیل پخته می‌شود.
پس از آن، افزودنی‌هایی همچون سیر، پیازچه، فلفل‌های تند، خولنجان شیرین، سس ماهی، برگ‌های لیموی کافیر برای طعم و مزه تایلندی بخشیدن به آن اضافه می‌شوند. واقعاً غذای خوشمزه و منحصربه‌فردی است.


گائینگ-دائینگ-(خوراک-کاری-قرمز)


5. خائو فات (برنج سرخ‌شده)


در زبان تایلندی، خائو به معنای برنج و فات به معنای غذاهای آب‌پزشده است. برنج یاسمن تایلندی، تکه‌های کوچک گوشت، تخم‌مرغ، پیاز، سیر و گاهی‌اوقات گوجه‌فرنگی همراه با افزودنی‌های فصلی، این ظرف غذای تایلندی را به یکی از بهترین غذاهای تایلندی با انواع طعم و مزه‌های خوشمزه بدل کرده است.
گاهی‌اوقات این غذا به اشکالی همچون برنج سرخ‌شده نارگیل، برنج سرخ‌شده آناناس و برنج سرخ‌شده ریحان سرو می‌شود.


خائو-فات-(برنج-سرخ‌شده)


6. تام خا گای (مرغ در سوپ نارگیل)


این سوپ شیرین و تند ملایم، واقعاً مناسب حس و حال گردشگرانی است که به تایلند سفر می‌کنند. این ظرف غذای تایلندی از رشته‌های مرغ، فلفل قرمز، خولنجان شیرین، برگ لیمو، پیازچه، و لیمو پخته‌شده در شیر نارگیل برای یک وعده غذایی خوشمزه پخته شده است.


تام-خا-گای-(مرغ-در-سوپ-نارگیل)


7. خائو سوی (سوپ نودل کاری نارگیل با خامه)


خائو سوی از بهترین غذاهای تایلندی متعلق به شمال تایلند است که به طرق مختلف طبخ می‌شود.
این ظرف غذای نودل شیرین با کاری و شیر نارگیل پخته می‌شود، سپس با نودل‌ تخم‌مرغ مخلوط می‌گردد. این وعده غذایی خوشمزه را می‌توان با نودل برنجی به سبک و سیاقی که دوست داشته باشید، میل کنید.


خائو-سوی-(سوپ-نودل-کاری-نارگیل-با-خامه)


8. یام پلا دوک فو (گربه‌ماهی ترد همراه با سالاد انبه سبز)


طعم و مزه‌های مختلفی که در غذاهای تایلندی وجود دارد را می‌توانید در یام پلا دوک فو نیز بچشید. این گربه‌ماهی خوب سرخ‌شده و ترد را می‌توانید در کنار سالاد انبه سبز با طعم و مزه تندی که دارد نوش جان کنید. در بازدیدتان از تایلند، می‌توانید این غذای خوش‌عطر و دوست‌داشتنی را بخورید و لذت ببرید.


یام-پلا-دوک-فو-(گربه‌ماهی-ترد-همراه-با-سالاد-انبه-سبز)


در این مقاله از مجله گردشگری کایت ما شما را با نکات جذاب و خواندنی از بهترین غذاهای تایلندی با انواع طعم و مزه‌های شیرین، شور، ترش و تلخ در کنار انواع افزودنی‌های فصلی تایلندی آشنا کردیم. اگر قصد سفر به تایلند را دارید، می‌توانید با شماره تلفن 02175097700 تماس بگیرید تا کارشناسان کایت شما را درخصوص ثبت نام در تور تایلند راهنمایی کنند.

نظر، تجربه و سوال خود را با ما در ارتباط بگذارید

اطلاعات زیر را پر کنید